четверг, 29 апреля 2010 г.

Rahvajalgpalli koolituse on läbinud juba 114 huvilist 28.04.2010

Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli koolituse, kus õpetatakse kõigile huvilistele treeneritöö algteadmisi, on juba läbinud 114 inimest, neist enamik viimase nelja kuu jooksul.

Rahvajalgpalli koolitusi on korraldatud Tallinnas (5 kursust), Tartus, Pärnus, Narvas ja Kuressaares, osavõtjate seas on olnud seni litsentseerimata noortetreenereid, lapsevanemaid, kehalise kasvatuse õpetajaid, amatöörvõistkondade eestvedajaid ja teisi huvilisi.

"Rahvajalgpalli koolitus on suunatud algajatele treeneritele, õpetajatele, lapsevanematele, jalgpalliaktivistidele ja teistele huvilistele, et pakkuda neile treeneritöö algteadmisi. Koolitusel antakse edasi tehnilisi algteadmisi, vaatadakse, millised on põhilised vead, pakutakse sissejuhatust treeneritöösse, et inimesed mõistaksid, milline on juhendaja roll. Kellel pärast algkursust tekib tõsisem huvi töötada treenerina ja soovib omandada litsentsi, saab jätkata Treener III kursustel," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu koolitaja Urmas Kirs.

16 tundi kestev kursus sisaldab ka praktikat ning on kõigile tasuta.

"Julgustan jalgpalliklubisid moodustama huvilistest rahvajalgpalli koolituse gruppe ja võtma jalgpalliliiduga ühendust, et saaksime kohale tulla ja koolituse läbi viia - selliselt on klubil võimalik harida oma lapsevanemaid ja teisi klubid töötajaid ning kaasata neid klubi treeningtöösse. Samamoodi võiksid tegutseda koolid, et pakkuda kehalise kasvatuse õpetajatele täiendkoolituse võimalust," rääkis Urmas Kirs.

Комментариев нет:

Отправить комментарий